egitimhane,eğitimhane.com,meb,ders kitabı cevapları,yılık planlar,der,takdir hesaplama,teşekkür
Son Dakika
Katiplik sınavı klavye sınavı örnek metiler,metin örnekleri 31 Aralık 2014 tatil mi okul var mı , öğleden sonra tatil mi ? 2015 yılı kamu resmi tatil günleri 2015 Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı personel memur alımı ilanları 2015 Gümrük ve Ticaret Bakanlığı persone alımı ilanları 2015 Haziran milletvekilliği seçimi en son anket sonuçları 2015 TCDD-Devlet Demir Yolları personel işçi alımı ilanları 2015 yılı Halkbank (Halk Bankası) personel alımı sınavı ilanları 2015 MTS Ehliyet Direksiyon (uygulama) sınav tarihleri 2015 yılı İş Bankası personel alımı son ilanları
31 Aralık 2014 tatil mi okul var mı , öğleden sonra tatil mi ?
31 Aralık 2014 tatil mi okul var mı , öğleden sonra tatil mi ?
 
2015 yılı kamu resmi tatil günleri
2015 yılı kamu resmi tatil günleri
 
2014 19. Milli Eğitim Şurası'nda alınan bütün kararlar
2014 19. Milli Eğitim Şurası'nda alınan bütün kararlar
 
Üniversiteliye geri ödemesiz 12 bin TL burs haberleri
Üniversiteliye geri ödemesiz 12 bin TL burs haberleri
MEB Öğrenci şikayet hattı ALO 147 hattı ücretli mi ?
 

MEB Öğrenci şikayet hattı ALO 147 hattı ücretli mi ?

Öğrenciler, Milli Eğitim Bakanlığı’nın hizmete sokacağı “Alo 147” numaralı telefon hattıyla sorunlarını yetkililere aktarabilecek.

24 Ekim 2012 Çarşamba 17:31
Yazdır

Milli Eğitim Bakanlığı, "Alo 147" numaralı yeni bir telefon hattını devreye sokuyor.

"MEB İletişim Merkezi-Alo 147" hattını arayacak öğrenciler, okullardaki taciz ve şiddet olayları, SBS, sınav ve eğitim sistemine kadar pek çok sorunu yetkililere iletecek.

1 Mart'ta uygulamaya açılacak hatta iletilen soru, sorun, ihbar ve şikayetlere 3 gün içinde yanıt verilecek.

 

Çağrı Merkezi'nin merkezi ise Van-Erciş'e kurulacak. Ayrıca her ilde bir vatandaş temsilci kadrosu oluşturulacak. Temsilciler, çağrı merkezine bağlı çalışacak.

Van-Erciş'te 100 kişiden oluşacak olan çağrı merkezinin 50 kişilik kadrosu engelli vatandaşlara ayrılacak. Öncelikli olarak eğitim-öğretim sisteminin işleyişine dair ciddi bir eğitimden geçecek olan temsilciler, 1 Mart’ta göreve başlayacak.

Öğretmenden öğrenciye, yöneticiden veliye, eğitim alanında sorun yaşayan herkes derdini artık vatandaş temsilcileri aracılığıyla çözecek.

Dayakçı öğretmenleri Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer'e şikâyete hazırlanan öğrencilerden, kantinler ve servis şoförlerinin de nasibini alması bekleniyor.

MEB

Anahtar Kelimeler: Alo 147 Paralı Mı,öğrenci şikayet Hattı ücretlimi,Meb Alı şikayet Hattı,Saniyesi Kaç Tl,öğrenci şikayet Hattı Numarası,
Bu haber toplam 3462 defa okunmuştur
Haber Yorumları
Yorum Ekle
Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yorum yapan siz olun.
 Diğer Haberler
 
Namaz Vakitleri
İmsak
05:29
Güneş
07:18
Öğlen
12:13
İkindi
14:32
Akşam
16:47
Yatsı
18:24
Videogaleri
Fotogaleri
Finans
İMKB 100
83.574
USD ALIŞ
2.3080
USD SATIŞ
2.3200
EURO ALIŞ
2.8230
EURO SATIŞ
2.8400
POUND ALIŞ
3.5930
POUND SATIŞ
3.6460
ALTIN ALIŞ
88.4900
ALTIN SATIŞ
89.1400
Hava Durumu
Havadurumu
Tarihte Bugün
1963 Kıbrıs ta 21 Aralık Olayları Kanlı Noel.Kıbrıs Katliamı.
Sayısal Loto
20.12.2014
Tarihli Çekiliş Sonucu
02 - 09 - 35 - 38 - 39 - 49
Şans Topu
17.12.2014
Tarihli Çekiliş Sonucu
05 - 16 - 19 - 22 - 29 - 13
Süper Loto
18.12.2014
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 26 - 27 - 32 - 41 - 49
On Numara
15.12.2014
Tarihli Çekiliş Sonucu
07 - 12 - 15 - 18 - 19 - 23 - 24 - 28 - 35 - 46 - 48 - 53 - 54 - 55 - 56 - 60 - 64 - 65 - 72 - 74 - 77 - 79
Hakkımızda | Künye | Reklam | İletişim | RSS
Bu sitede yayınlanan tüm materyalin her hakkı saklıdır. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Yazılım: Haber Sitesi Kur